Site icon Crossplatform Sweden AB

Kravställ din app med Crossplatform till fast pris

Vi erbjuder fast pris för kravställning av din app!

På Crossplatform kravställer vi appar hela dagarna och nu är det kanske din tur? I del 1 gick vi igenom hur du validerar app-idén och nästa steg är kravställning av appen. Men detta kan vara svårt om man inte har erfarenhet av app-utveckling eller app UX-design. Oroa dig inte!

Vi hjälper dig och förstår hela processen. När du beställer en kravställning från oss så tar vi fram allt du behöver för att förverkliga din vision.

Wireframes UX och design för appen

När du bestämt dig för att göra en kravställning så kontaktar en av Crossplatforms User Experience designers dig. De hjälper dig forma den grundläggande idén till olika personas och användarresor. Märkliga ord kan tyckas, men detta är till stor del vad som avgör om appen lyckas eller ej. Oavsett om det är en intern lansering inom din organisation eller till slutkunder.

I denna del av kravställningen så tar designern in dina grundläggande krav för appen:

Rola är Head of UX på Crossplatform

När Rola eller en annan designer har analyserat dina krav så börjar hon mappa upp användarens resa och omvandla detta till sidor i appen. Dessa kan vara helt handritade skisser initialt, som sedan omvandlas till designer i ett verktyg som Figma.

I den här fasen kan det bli mycket frågor fram och tillbaka mellan dig och designern men det är för att vi tänker på saker som du kanske inte tänkt på. T.ex:

Vi har lång erfarenhet av många olika typer av appar och tar till nytta av all den kunskapen för att din app ska bli så bra som möjligt.

Resultatet av denna fas är en Figma design som ligger till förlaga för utvecklingen av appen. Denna del är mycket viktig och kan knytas till 20/80-regeln där circa 20 % är utvecklingen av appen. När vi vet vad vi ska bygga går det väldigt snabbt att bygga det!

Appens kravställning blir backlog

“Backlog” är inte bekant för dig? Oroa dig inte, vi vägleder dig genom hela processen. Med backlog menar vi ett projektlednings-verktyg som Atlassina Jira där de färdigdesignade sidorna i appen översätts till “User Stories” – affärskrav – och “tasks” – uppgifter. Uppgifterna kan vara utveckling, testning eller dokumentation.

Thomas och Mats hjälper dig göra appen till verklighet

Resultatet av denna fas är ett projekt i Jira där du tydligt kan se tidsestimat och var projektet står just nu. Under utveckling ser vi över backloggen varje dag och anpassar efter dina behov enligt Agil metodik.

Krav till verklighet i realtid

Under appens utveckling så är vi i nära kommunikation med dig och du behöver aldrig oroa dig över att något glöms bort eller sopas under mattan. Så fort en funktion är redo för testning så meddelar vi dig och du kan se funktionen direkt på din telefon / platta / webbläsare!

Appen ActProof är ett helt affärssystem i din hand

Beställ din kravställning!

I din kravställning av app igår:

Pris

Totalt: 108 000 SEK exklusive moms.

Faktureras med 30 dagars villkor vid slutet av kalendermånad.

Behöver du finansiering? Många av apparna vi har byggt gjordes möjliga av Vinnova.

Kontakta oss för aktuellt pris på kravställning av app så hjälper vi dig påbörja din app-resa!

Exit mobile version