Butiks-appen Pantry Store

Butiks-app Pantry Store

Grundarna till Pantry hade idén om en app butik som skulle förändra hur vi handlar. I en kontaktlös värld så är det så klart fantastiskt om man kan handla direkt i appen och hämta varorna själv – precis som matbutikerna nu börjat med.

Men Pantry kunde erbjuda mer. Vardagliga artiklar som rakhyvlar och shadow schampo, men även exklusiva produkter som den senaste sportskon. Till sin hjälp tog de Crossplatform, som experter inom app-utveckling, för att förverkliga deras idé och leverera en modern app med mycket funktionalitet på kort tid.

Själva butiken är en eller flera lådor 1×1 meter med Bluetooth-lås som kontrolleras från appen.

Appen visar var Pantry-butikerna finns och hjälper dig navigera till dem. Eller så kanske du just hittat en butik och laddar ner appen för att komma åt varorna. Du betalar nämligen i appen och låser upp Pantry-boxen när köpet är slutfört.

Projektet var en succé och snart stod de första Pantry lådorna utplacerade i Epicenter, Stockholm.

Crossplatform är stolta över att få ha varit med på denna resa och skapat något helt unikt som kan förbättra vår vardag.

Vad har ni för idé? Kontakta oss för att förverkliga er dröm.

%d bloggare gillar detta: