Appens pris direkt på nya crossplatform.se

Stänga ner allt eller satsa modigt? Vinna eller försvinna? Istället för att krossas av Corona ☣️ satsade Crossplatform på en ny hemsida, där appens pris kan räknas ut för iPhone iOS, Android, webb / PWA eller dator direkt.

Mötesrum innan Corona förändrade världen

Det tog ett tag att vänja sig vid att jobba hemma men Teams och Zoom är kraftfulla verktyg som låter oss sköta DevOps med standup precis som vanligt, var i världen vi än befinner oss. Eftersom vi dessutom har utländska resurser så är det extra viktigt med kommunikation. Men den nya världen gör det också lättare att kommunicera med kunden och besparar onödig restid.

Idéerna om nya webbsidan var många och entusiasmen stor. Att räkna ut appens pris var viktigast och UX – din upplevelse – var av hög prioritering. Lyckligtvis har vi en vass UX / designer som levererade ett imponerande resultat.

Men nu behövde vi implementera designen. Vår expertis är ju appar men vi har så klart erfarenhet även av webbutveckling. Så skred vi till verket!

App kalkylator ios android
Räkna ut pris direkt på Crossplatform.se

Till en början var mycket okänt men kraven var tydliga: vi hade den gamla sajten och den nya designen. Detta låg till grund för vår backlog – kravspecifikation.

Se även: processen att bygga en app

Då vi bygger appar med ramverket React-Native föll det sig naturligt att bygga sajten med React – motsvarigheten för webb. På det sättet kunde vi återanvända mycket av vår kunskap.

Men webb har andra krav och andra möjligheter än mobilt. Det ska fungera i många webbläsare, framför allt på mobila enheter men även på datorer. Medan appar på våra kraftfulla telefoner presterar väldigt bra med naturliga animationer så krävs det mer jobb för att en webbsida ska fungera likvärdigt.

Men till slut kom vi i mål och hade producerat denna fantastiska webbsida där du kan få fram appens pris med några klick och till och med få reda på hur lång tid det kan tänkas ta att bygga appen.

Vi hoppas du gillar det nya Crossplatform.se och ser fram emot att hjälpa dig förverkliga din dröm!

%d bloggare gillar detta: