App sjukanmälan Medhelp

Medarbetarna på Crossplatform är otroligt duktiga och engagerade, och det tillsammans med deras affärsmässighet är guld värt

Peter Wallin CTO MedHelp

MedHelp är Sveriges ledande aktör inom sjukvårdsrådgivning. Bland annat stödjer de 500 företag och organisationer med lösningar för hantering av sjukfrånvaro och digital företagshälsa. Tjänster som spar pengar, fungerar som stöd och ger en bra överblick över företagens hälsodata.

Vi anlitade Crossplatform mycket tack vare deras duktiga och engagerade medarbetare och deras affärsmässighet. Jag kan absolut rekommendera dem som en värdefull partner i app-projekt.

Crossplatform har utformat appen så att den fungerar smidigt för användarna, att arbetsgivaren får relevant information, och att hantering av ärenden ska bli så effektiv som möjligt.

Crossplatform har en väldigt hög teknisk kompetens och tar alltid ett professionellt ansvar, vilket känns jättebra.

Crossplatform klev in som app-experter och använde ramverket React-Native för att ta fram appen till iOS och Android samtidigt.

För att ta emot och hantera alla sjukanmälningar krävdes ett kompetent backend också, vilket en av våra fullstack-utvecklare tog fram. Det inkluderade databas och API som appen kan prata med.

Om denna app gör det litet lättare för hårt utsatta företag att administrera sjukanmälan och VAB så är vi glada över att ha bidragit litet.

Vilka utmaningar ser ni under krisen och hur kan de digitaliseras för att förenkla administrationen? Crossplatform hjälper gärna till att göra ert arbete lättare.

%d bloggare gillar detta: