Site icon Crossplatform Sweden AB

Digitalisering en räddning under Corona

Corona Digitalisera App Mobil Crossplatform

Digitalisera under Corona

Hur ska vi anpassa oss till den nya världen, där karantän och isolering försvårar kontakt? Digitalisering kan skapa nya sätt att få kontakt, uppdatera en plågad affärsmodell så att den överlever covid-19. Hur kan projekten genomföras?

Det svenska sättet att göra affärer har traditionellt varit att träffas, skaka hand och erbjuda en ☕️. Hur gör vi nu?

När er nuvarande affärsmodell går på knäna så måste digitala initiativ prioriteras upp och genomföras trots karantänen ☣️. Vanligtvis så arbetar Crossplatforms utvecklare som resurskonsulter på plats – men den modellen är inte längre hållbar. Andra länder där outsourcing och distansjobb är standard kanske är bättre förberedda än Sverige, men nu måste vi anpassa oss snabbt.

De digitala projekten måste fortfarande genomföras och beställaren måste behålla någon form av kontroll.

Vissa företag är steget före och även Crossplatform hade redan initiativ på plats som gör situationen lättare. Våra erfarna seniora utvecklare och Scrum master:s i Sverige är vana vid att arbeta med outsourcing / remote-konsulter så jobbet blir gjort snabbt och kostnadseffektivt medan kvalitén behålls och leverans sker i tid.

Arbeta hemma blev den nya standarden under pandemin

Crossplatform har genomfört många projekt åt startups och enskilda entreprenörer. En kravställning kan ske över mail eller telefon och standup / sprint review via videosamtal håller våra kunder uppdaterade om apparnas utveckling. Med moderna DevOps-flöden kan appar och webb levereras löpande för testning så att problem kan upptäckas och åtgärdas tidigt.

Vi låter inte någon politik styra teknikvalet, utan är 100 % agnostiska och använder rätt verktyg för jobbet. Det ska vara snabbt, tryggt, effektivt och prisvärt.

Vad är det som krävs för att projektet ska lyckas? Crossplatform kan ta fram en snabb prototyp som visar kärnfunktionaliteten innan ni bestämmer er för en längre digital satsning.Kanske kan det ni trodde var svårt bli enkelt genom konkreta resultat?

Läget ser inte ut att förändras i närmsta framtiden så det gäller att våga förändras nu eller se allt vi har byggt falla ner på grund av föråldrade arbetssätt.

Så se inte detta som en motgång, utan en möjlighet att genomföra digitala projekt som länge legat på is. Om kunderna inte når er fysiskt måste ni nå dem digitalt. På Crossplatform är just denna affärsmodell vår business och vi vet precis hur ni ska lyckas med digitaliseringen.

Tillsammans kan vi använda digitala medel för att nå framåt och komma ut starkare!

Exit mobile version